Wierzymy, że odpowiednio przygotowany posiłek wpływa na jakość spotkania.

Nie troszczymy się jedynie o jakość potraw. Każde zlecenie to nowe wyzwanie, mamy swoje sposoby na sprawienie atmosfery adekwatnej do typu przyjęcia.

historia firmy

Powstanie smacznej firmy cateringowej.

Początek naszej działalności datuje się od 1999r. Wtedy to powstała "Kuchnia Kubusia Puchatka" mieszcząca się w Łodzi na terenie szpitala pediatrycznego ICZMP. Nazwę zaczerpnęliśmy z bajek, z myślą o dzieciach, aby umilić im czas pobytu szpitalnego. Z biegiem lat wzbogaciliśmy naszą ofertę o szeroki wachlarz usług cateringowych, co sprawiło, że "Kubuś Puchatek" dorósł, by nazywać się "Wszystko ze smakiem". Rozwijamy się bazując na doświadczeniach różnych kuchni świata jak i również dzięki kunsztowi kulinarnemu Wiktora Jeziorskiego. Dopełnieniem dobrego smaku i stylu jest Marek Żebrowski. Razem stanowimy zgrany i dobrany duet właścicieli. W osiąganiu sukcesu pomagają nam najlepsi kucharze, kelnerzy i szefowe zaplecza. Od 2009 roku mamy przyjemność serwować naszą kuchnię kadrze oraz studentom na Wydziale Farmacji AM przy ul. Muszyńskiego 1, gdzie mieści się również nasza baza cateringowa.

wszystko ze smakiem

Nazwa zobowiązuje!

Bierzemy udział w programie "Rzetelna Firma" oraz chętnie dzielimy się firmowymi aktualnościami w mediach społecznościowych.

Świeże
produkty
Polscy
dostawcy
Sprawdzone
rozwiązania

nasze motto

Jesteśmy tak dobrzy, jak nasze ostatnie zadanie.

Bankiet? Przyjęcie okolicznościowe? Daj nam szansę. Złóż zapytanie ofertowe, odpowiemy szybko i ze smakiem.

Zapytanie ofertowe