Lunch

Wersja I

  • Barszczyk czerwony z kulebiakiem
  • Stół ze smalcem, ogóreczkami kiszonymi na wykałaczkach
  • Sałatka jarzynowa w babeczkach
  • Deski wędlin, biała kiełbasa, kaszanka, pieczony brzuszek, ćwikła, chrzan
  • Pieczywo, masło
  • Ciasto drożdżowe z powidłami śliwkowymi
  • Kawa, herbata
  • Soki owocowe, woda mineralna

Koszt menu wraz z obsługą i dekoracją stołów wynosi 30,00 zł od osoby + VAT.

Wersja II

Na gorąco:

  • Pierogi z serem, masłem i cynamonem – 2 szt/osobę
  • Pierogi z mięsem i okrasą – 2 szt/osobę
  • Gołąbki w sosie z podgrzybków – 1 szt/osobę
  • Żeberka na papilotach

Na zimno:

  • Deska polskich serów podana z suszonymi owocami
  • Bukiet marynat
  • Schab pieczony z odrobiną bekonu nadziewany czosnkiem
  • Zimne nóżki z indyka na czerwonym winie
  • Sałatka pieczarkowa w ptysiach
  • Koreczki z suszonych wędlin i marynat
  • Roladki łososia na sałatce jarskiej
  • Ciasteczka z jabłkiem
  • Sernik z gorącym musem jabłkowym
  • Kawa, herbata
  • Wino białe i czerwone – 1 lampka/osobę

po 3 godzinach:

  • Bulion z kołdunami

nasza oferta

Grillowany oscypek z żurawiną

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu (więcej informacji). Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Rozumiem, nie pokazuj więcej tego komunikatu.